Referenser

Vi vågar visa vad våra patienter tycker och hur de upplever Ryggakuten och resultatet av behandlingarna

Vi har korta väntetider

Bra rykte & Nöjda patienter

Petra Ziegler

(5/5)

Hade under flera veckor ryggont som eskalerade. Så ont att jag inte kunde sova,
äta eller sitta ner. Efter 2-3 behandlingar hos Mats fick jag tillbaka livet. Nu tränar
jag igen

Daniel Maxe

(5/5)

Varje gång jag har varit hos Martin på RyggAkuten känner jag mig som en ny
människa. Han är den bästa inom sitt område!

Angela Lindqvist

(5/5)

Alltid mycket trevliga och kompetenta. Har träffat flertalet av era naprapater, men  jag var hos Anny senast som hjälpte mig med min nackspärr.

Christoffer Hallberg

(5/5)

Fick fantastisk hjälp av Joakim Karlsson när jag överbelastat ryggen.
Rekommenderas varmt!

Tobias Filander Hassler

(5/5)

Trevlig personal och fantastisk behandling! Mitt ryggskott blev genast mycket
bättre. Tack!

Stefan Andersson

(5/5)

Bra och snabb service. Löser det mesta när det gäller problem med rygg och
nacke.

Bukra Mubarak

(5/5)

Tusen tack för hjälpen.I Verkligheten var o är Emil Andersson duktig o har riktigt
erfarenhet i sitt yrke

Vanessa Karlsson

(5/5)

Kan varmt rekommendera naprapaten Erika. Blir alltid lika väl bemött av henne och
hon är verkligen engagerad och så kunnig!! Man är i trygga händer hos henne och jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna.

Magnus Örnefeldt

(5/5)

Trevligt bemötande och kunnig personal

Helen Stolt

(5/5)

Stort tack till bästa Erika som fått ordning på min rygg och fot! Ett mycket bra
helhetstänk kring patientens besvär.

Lotta Engdahl

(5/5)

Anny är så proffsig och kunnig!! Hennes metoder är grymma och jag mår så mycket bättre. Hur klarar sig människor utan att ta hand om sin kropp. Ett måste för
min del.

Kristina Palmqvist

(5/5)

Har haft ont i flera år i nacke och rygg efter en skada som uppkom på jobb. Varit hos läkare och de gav mig bara smärtstillande. Var hos Kicki idag och jag bara säger WOW! Vilken skillnad. Kicki åtgärdade dessutom att mitt ena ben var kortare än det andra. Vilken skillnad på bara en gång alltså! Ska tillbaka nästa vecka igen. Vilken ängel hon är! Lyssnade på vad jag behövde hjälp med och åtgärdade det snabbt och effektivt. Lugn och fin som person och bara så förtroendeingivande då jag dragit mig för att gå till naprapat i flera år då jag tyckte det kändes lite läskigt att någon skulle gå djupare än en massage och åtgärda kotförskjutningen jag hade.

Kari Johansson

(5/5)

Vi måste gratulera Malmö till RyggAkuten!! Har i många år varit hos dem både i Göteborg och Borås och överallt blivit proffsigt bemötta. Spelar ingen roll vad som felas i kroppen, de får rätsida på den. Jag unnar Malmöborna dem till 80%, resten vill vi ha Patrick i Göteborg.

Eija Hyvönen

(5/5)

Fått behandling flertal år för återkommande muskel och ledbesvär främst rygg och nacke. Alltid fått väldigt professionellt, kunnigt och trevligt bemötande. Min senaste behandlingsperiod hos Magnus Axelsson på Ryggakuten centrum har gett mig större insikt i hur det fungerar med de problem jag har/haft, och vad jag kan tänka på för att minska besvären, det varit ett rent nöje varje gång! Rekommenderas varmt!

Fredrik Nilsson

(5/5)

Efter haft besvär i flera år gick jag för ett par år sedan till Kicki, när hon var i Borås. Och sedan dess så är jag helt besvärsfri. Hon finner grundorsaken till problemen, och har sedan en fantastisk träffsäkerhet på hur det ska åtgärdas. Har rekommenderat henne varmt till vänner och bekanta som alla är lika nöjda! Nu är jag ju besvärsfri, men om något skulle ske igen så vet jag direkt vart jag kommer vända mig!

Åsa Eriksson Berggren

(5/5)

Rekommenderas! Gått till Ryggakuten i alla år under min dans/träningskarriär. Senaste åren till Joakim Karlsson och alltid fått ovärderlig och snabb hjälp. Senast hade jag dragits med ett ryggskott i över två veckor som sen efter behandling hos Joakim nästintill försvann direkt. Jag inte bara klarade en 5 timmars flygning dagen efter utan kunde även njuta av min semester utan smärta. TACK!!!!

Jenny Ek

(5/5)

Varit hos Magnus på ryggakuten. Wow vilken hjälp och så trygg man känner sig. Har haft jätte ont och problem med min rygg länge men äntligen fått bra hjälp. Rekommenderar honom verkligen !

Carl Bandhold

(5/5)

Jag har gått till Mats under flera år och han har hjälpt mig att komma tillbaka snabbt från skador i både fötter och knän, såväl som löpande ”underhållsarbete” på ryggen, vilket gjort att jag kunna hålla igång med löp- och styrketräning kontinuerligt. Dessutom är det alltid trevligt att träffa Mats som är social och full av energi!

Martin Bergström

(5/5)

Det jag uppskattar mest är snabbheten att få en akuttid, det mycket kompetenta handlaget och tack vare det att det som regel räcker med bara en behandling för att lösa upp mitt ryggskott, som tyvärr har en benägenhet att dyka upp varje år. Tack Emil för all hjälp under åren

Koffe Peschardt

(5/5)

6 månader av besvär från arbetsrelaterad överbelastningsskada i axeln borta på 3 besök hos Ryggakuten, blev behandlad av Martin och fick väldig bra råd och en väldigt proffsig känsla i jämförelse med vårdcentralerna och kommunens sjukgymnaster, efter vi lokaliserade vart smärtan kom från på det tredje besöket så var det puts väck på 4 dagar efter behandligen. Rekommenderar starkt att besöka Ryggakuten vid Sisjön

Karin Björneloo

(5/5)

Patrik och övrig personal på Ryggakuten är helt klart de bästa behandlare jag någonsin har varit hos! Har alltid rekommenderat alla jag känner som absoluta första val av behandlare och samtliga, inklusive mig själv har varit nöjda. Oslagbart, proffsigt och outstanding service!

Bo Sorensson

(5/5)

Det är två saker som är viktiga för mig när det gäller att få hjälp med min onda rygg. Det första är att jag får en tid relativt omgående och det andra är att man lyssnar på hur jag beskriver mitt ryggonda så att behandlingen anpassas därefter. Jag tycker att RyggAkuten på Hisingen fungerade bra i dessa två avseenden.

Tobias Filander Hassler

(5/5)

Trevlig personal och fantastisk behandling! Mitt ryggskott blev genast mycket bättre. Tack!

Shahin Madhoush

(5/5)

Trevlig personal och fantastisk behandling! Väldigt enkelt att boka akut tid